De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Aanmelding nieuwe leerlingen

Vrijdag 20 januari 2017. Vandaag hielden we ons Open Huis. Wij hebben vandaag al meerdere nieuwe ouders mogen begroeten en rondleiden. Die ouders willen we bedanken voor hun belangstelling en komst. Aangezien we niet meer een inschrijfavond hebben kunnen de ouders die hun zoon of dochter willen aanmelden een inschrijfformulier op onze school ophalen. Loop even naar binnen en vraag om een inschrijfformulier dan ontvangt dit u van ons. Wacht niet te lang want we willen graag i.v.m. de formatie voor komend schooljaar op tijd duidelijkheid hebben hoeveel nieuwe leerlingen we erbij krijgen. We danken u voor het vertrouwen in onze school.
Ouders die vandaag niet konden of nog twijfelen, kunnen natuurlijk altijd een afspraak maken voor een kennismaking en rondleiding. Bel 0548-615312 of mail naar info@marijke-ikt.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht