De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Afscheidsmusical groep 8

Op dinsdag 12 juli konden we genieten van de afscheidsmusical van groep 8. 's Morgens was de generale repetitie voor de leerlingen van de onderbouw en 's middags voor de leerlingen van de bovenbouw. 's Avonds waren vaders, moeders en genodigden aanwezig. De dresscode was "disco" en het was erg leuk te zien hoe vele ouders gehoor hadden gegeven aan deze oproep. De musical werd geweldig goed uitgevoerd door de leerlingen. Zeer professioneel met filmpjes die aansloten op wat er gespeeld werd. Ook Jaramey kon meekijken vanuit het ziekenhuis in Utrecht. Kijk in ons fotoboek met de foto's van deze uitvoering. 

Terug naar het nieuwsoverzicht