De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Bedankt voor uw komst

Aangenaam verrast zijn we door de belangstelling tijdens ons Open Huis, meer ouders dan vorig jaar kwamen kennismaken met onze school. Fijn dat u er was en wat zou het mooi zijn als u ook echt voor onze school kiest. Wijsheid wensen we u toe bij die keuze en we hopen dat u met plezier terugkijkt op uw bezoek. Ouders die nog eens willen komen zijn van harte welkom. Wij begroeten ook graag de ouders die onze school nog niet kennen. Kom gerust langs, wij kijken, zoals Joas op de foto hiernaast, naar u uit. Wie weet wordt de Marijkeschool, ook de school van uw kinderen. 

Terug naar het nieuwsoverzicht