De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Bezoek van LEGO aan onze studio

Op woensdag 30 november hadden we hoog bezoek van LEGO. Uit Londen, de heer Gary Jones, Area Manager Centraal Europa, Benelux, Ierland van  LEGO Education Europa en uit München Joslyn Adcock Marketing Manager van LEGO Education. Ze kwamen onze LEGO studio bekijken en waren echt onder de indruk van de inrichting van onze studio en het eerste werk met de leerlingen gedaan. We zijn in “progress”, de eerste groepen werken met ontzettend veel plezier met dit prachtige materiaal. Wij zijn verheugd met dit bezoek want het is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn als het om procesgericht werken en techniek gaat.

Terug naar het nieuwsoverzicht