De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

BMX fietscrosskampioen 2016

"Eenmaal zullen wij de kampioenen zijn", is een oud liedje en deze keer is het dan ook echt zover. Ons team van 18 fietscrossers is er in geslaagd om scholenkampioen te worden van het toernooi dat georganiseerd wordt door FCV De Lochsprinters. Maar liefst vier deelnemers van onze school werden kampioen van hun groep. Vorige week stonden we na de eerste ronde nog vierde en op dinsdagavond 20 september bleef het nog lang spannend. Uiteindelijk trokken we aan het langste eind en werden we winnaar. Alle deelnemers en begeleiders feliciteren we van harte met dit prachtige succes.
Klik op deze link om naar de foto's te gaan die Albert Lusseveld deze avond gemaakt heeft.

Terug naar het nieuwsoverzicht