De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Buitendagen groepen 6 en 8

Jazeker, het was wat miezerig maar de buitendagen voor de groepen 6 en 8 gingen donderdag 16 november gewoon door. Groep 6 had een spannende gps-speurtocht waarbij je zomaar kunt verdwalen of ondervinden dat de coördinaten op welhaast onbereikbare plaatsen zijn. Uiteindelijk belandde de groep in een bunker die afgesloten was door een deur met een cijferslot. Groep 8 heeft zich heel nuttig gemaakt door de heide te ontdoen van boompjes en struiken. Ze zullen na zo’n vermoeiende dag slapen als rozen

Terug naar het nieuwsoverzicht