De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Buitendagen in de herfst

De eerste buitendagen hebben we gehad. Op maandag 26 september ging groep 8 onder begeleiding van de gids van Natuurwijs het bos in en donderdag 29 september was groep 5 aan de beurt. Naar de verhalen te oordelen hebben de leerlingen een leuke en leerzame maar vermoeiende dag gehad. Komende donderdag gaan de jongens en meisjes van groep 6 op verkenning. Deze buitendagen zijn een deel van de invulling van ons Schoolplan waarin we kort samengevat, willen dat de leerlingen van onze school kennisnemen van de natuur, deze ontdekken en die waarderen. Bovendien denken we dat het voor de sociale vorming uitermate goed is om samen op te trekken. Afgelopen donderdag zagen veel leerlingen eruit als mijnwerkers. Een teken dat ze goed bezig zijn geweest! Wilt u meegenieten dan kunt u op de website foto’s van deze dagen zien. 

Terug naar het nieuwsoverzicht