De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Dankdag betekent ook fruitbakjes voor De Hoge Es

Een goede traditie van de Prinses Marijkeschool is om op Dankdag fruitbakjes te brengen naar de bewoners van De Hoge Es. Vier leerlingen uit groep zes mochten deze keer mee om de bakjes te bezorgen. Dit bezoek en gebaar worden altijd zeer gewaardeerd. We bedanken de ouders voor het geven van fruit zodat we in staat waren om zestig fruitbakjes te bezorgen. In ons fotoboek hebben we een album geplaatst met daarin ook een foto van de bedankkaart die we van de bewoners ontvingen. 

Terug naar het nieuwsoverzicht