De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Dankdag voor Gewas en Arbeid

Met maar liefst 60 fruitbakjes gingen zes leerlingen uit groep zes van onze school naar De Hoge Es. Een vaste traditie is om op Dankdag onze dankbaarheid voor alle goeds dat we krijgen te uiten in het delen met de ander. Alle ouders en verzorgers en leerlingen hebben ervoor gezorgd dat we deze bakjes konden maken. We hadden zelfs zoveel over dat we nog een extra kratje fruit konden meenemen naar De Hoge Es. We bedanken de ouders en leerlingen voor dit mooie gebaar. Dank u wel! In ons fotoboek hebben we enkele foto's geplaatst.

Terug naar het nieuwsoverzicht