De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

De Schoolweetjes

Vandaag, vrijdag 8 september is onze nieuwsbrief "De Schoolweetjes" weer verstuurd naar de lezers die geïnteresseerd zijn in onze school. Wekelijks kunt ook u onze nieuwsbrief ontvangen door u aan te melden via deze website. Bovenaan ziet u Nieuwsbrief staan. Als u deze "knop" aanklikt wijst zich de aanmelding vanzelf. We hebben telkens veel nieuws. Deze keer eindigen we de nieuwsbrief met onze link van de week. Om de zomer nog wat vast te houden brengen we u "Still Summer" van Matt Pond Pa onder de aandacht. Klik op deze link  en kies dan voor Still Summer.

Terug naar het nieuwsoverzicht