De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

De Schoolweetjes

Vrijdag, 4 september. We wijzen u erop dat we elke week een nieuwsbrief versturen via de mail. In deze nieuwsbrief verzamelen we al het nieuws van de school om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Wij gaan ervan uit dat u deze nieuwsbrief ook echt leest. We willen u namelijk zoveel mogelijk op deze manier informeren en daarmee het gebruik van briefjes beperken. Als u zich nog niet heeft aangemeld voor De Schoolweetjes dan verzoeken wij u dit te doen. Onderaan de deze pagina ziet u de aanmeldmogelijkheid staan. De Schoolweetjes worden ook gepubliceerd op onze website. Onder de knop Nieuwsbrief vindt u de nummers van het afgelopen schooljaar aangevuld met de nieuwe nummers. Op die manier hoeft u onze nieuwsbrief niet te missen. Mocht het een ander niet lukken, neem dan even contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht