De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

De versiercommissie zoekt versterking

Deze week is de versiercommissie begonnen met het versieren van de hal. Wat een werk om alle Sinterklaasspullen op te ruimen en dan de kerstversiering op te hangen. Maar wat ziet het er mooi uit. Wat zouden we graag willen dat deze commissie wat meer versterking krijgt, daarom roepen wij vaders, moeders op om deze commissie te helpen met de aankleding van de hal. Vele handen maken licht werk. Bel even met de school, mail ons en we kunnen uw vragen betreffende deze commissie beantwoorden. Wie weet wordt u ook enthousiast en gaat u meehelpen. Dat zou mooi zijn.

Terug naar het nieuwsoverzicht