De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Een goed begin

We zijn vol energie gestart met het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat ons team weer compleet is en dat juf Marloes weer in ons midden is. Met haar zoontje Melle gaat het gelukkig goed. Deze week zijn we gestart met de nieuwe taal- en spellingmethode "Staal". De komende week beginnen we met de kindgesprekken om de leerlingen goed te leren kennen en met elkaar te bepalen waar we dit jaar aan gaan werken. We wensen u, jullie en ons allen een goed schooljaar toe.

Terug naar het nieuwsoverzicht