De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Een officieel ontvangst op Paleis Het Loo

Op vrijdagmorgen 14 oktober gaven de leerlingen van de groepen 5 en 6 gehoor aan de uitnodiging van Paleis Het Loo om een bezoek te brengen aan dit mooie paleis. Een officiële ontvangst door de heer Paul Rem, conservator en woordvoerder van het paleis en vervolgens een rondleiding door het paleis waren een deel van het programma. Het was een "Koninklijk Prinses Marijkeschool" bezoek en door de persoonlijke uitleg zijn we veel te weten gekomen over hoe er geleefd werd en wordt op Het Loo. Wij danken Paleis Het Loo zeer hartelijk voor deze uitnodiging. Het was onvergetelijk. Onze dank gaat ook uit naar de ouders die voor het vervoer hebben gezorgd. Kijk in ons fotoboek naar de mooie foto's van dit bezoek.

Terug naar het nieuwsoverzicht