De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Fancy Fair 2017

Op dinsdagmiddag 16 mei hadden we het geluk om prachtig weer te hebben tijdens de Fancy Fair. De jongens en meisjes van groep 7 en 8 zijn er opnieuw in geslaagd om een geweldige Fancy Fair te organiseren. We zijn trots op jullie. Geweldig om te zien hoe jullie met elkaar hebben samengewerkt. Dit jaar waren er opvallend veel dingen om te doen en er waren nieuwe spellen bedacht waar jong en oud zich mee konden vermaken. We kijken terug op een zeer geslaagde Fancy Fair. Zodra de opbrengst bekend is, zullen wij die hier vermelden. Kijk in ons fotoboek om de Fancy Fair nog eens te beleven.

Terug naar het nieuwsoverzicht