De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Fancy Fair 2018

Dinsdag 12 juni wordt op school onze jaarlijkse Fancy Fair gehouden.  Van 14:30u tot 17:30u bent u, maar ook opa’s en oma’s, andere familieleden, buren, vrienden, kennissen van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen bij ons op school. De leerlingen van de groepen 7 en 8 hebben hun uiterste best gedaan om allerlei leuke spelletjes en andere activiteiten te organiseren. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Dit alles proberen we tegen zeer schappelijke prijzen aan te bieden. Het doel is om geld in te zamelen voor het schoolkamp en het afscheid van groep 8.  We willen er samen met u weer een hele mooie happening van maken. We hopen u graag te ontmoeten op ons schoolplein.  

Terug naar het nieuwsoverzicht