De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Fietscontrole oktober 2017

De donkere dagen zijn inmiddels begonnen en daarom is het belangrijk dat de fiets en vooral de verlichting in orde is. De fietsen van de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 werden door fietsenmaker Aanstoot gecontroleerd en meer dan in vorige jaren werden fietsen goedgekeurd. De verkeersouders hebben in de afgelopen weken de ouders gewezen op de aandachtpunten van de controle. Dit heeft een heel positief effect gehad. Enkele fietsen worden over enkele weken opnieuw gecontroleerd. Van groep 5 waren alle fietsen aanwezig en ook allemaal werden ze goedgekeurd. Zij kregen deze ochtend een heerlijke doos met tompoucen. Wij bedanken de fietsenmaker en de verkeersouders voor hun geweldige inzet om alle fietsen veilig te krijgen voor de herfst en winter. In ons fotoboek staan een tiental foto's van de controle. 

Terug naar het nieuwsoverzicht