De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Finaleavond schoolvoetbal 2017

De weersomstandigheden waren voor de voetballers ideaal op deze finaleavond van het schoolvoetbaltoernooi. Vochtige velden en miezerige regen. De toeschouwers moesten hun heil onder de paraplu's zoeken. De jongens van ons eerste team wonnen de eerste wedstrijd met 3-0 tegen De Bongerd, verloren de tweede wedstrijd met 3-1 van De Es en in de troostfinale werden vanwege de invallende duisternis alleen maar penalty's genomen. De Brug deed dit iets beter met als gevolg dat we vierde werden . Alle trainers en begeleiders bedanken we heel hartelijk voor hun trainingen en begeleiding van onze vier teams. In het fotoboek staan foto's van alle avonden.

Terug naar het nieuwsoverzicht