De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Foto's Finale Solarrace IKT

Op woensdag 25 mei hebben we de finale van de IKT Solarrace gehouden. Alle elf scholen van onze stichting deden mee aan deze spannende strijd. We kijken terug op een zeer geslaagde middag. Winnaar werd De Es uit Hellendoorn, de tweede plaats was voor De Meander en de derde plaats was voor De Ark uit Daarle. De beste presentatie werd gehouden door de Beatrixschool.  Onze felicitaties gaan naar hen uit. Behalve de wedstrijd waren er nog andere activiteiten zoals op de foto met de Magicshoot of experimenteren met de proefjes van de Twente Academy. De Solarauto van de Universiteit Twente was natuurlijk de grote blikvanger. Kijk snel in ons fotoboek voor de foto's van deze mooie middag. 

Terug naar het nieuwsoverzicht