De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Gezellige Fancy Fair

Op dinsdagmiddag 31 mei hebben we onder ideale weersomstandigheden een gezellige Fancy Fair op de Prinses Marijkeschool gehad. Ook dit jaar zijn de groepen 7 en 8 er in geslaagd om een aantal nieuwe onderdelen te verzinnen die we nog niet eerder hebben gezien. Wat dacht u van de "rollator race" of doelschieten op hoofden. Onze complimenten gaan uit naar de jongens en meisjes van de groepen 7 en 8. De opbrengst van de Fancy Fair hopen we vrijdag bekend te maken in De Schoolweetjes. In ieder geval gaat het ene deel van de opbrengst naar het kamp op Schiermonnikoog in september het andere deel is bestemd voor het afscheidsfeest van groep 8. Alle ouders en verzorgers die er druk mee zijn geweest bedanken we voor de hulp aan de kinderen. In ons fotoboek staan foto's van deze zeer geslaagde editie van de Fancy Fair. 

Terug naar het nieuwsoverzicht