De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Goede startdienst

We kijken terug op een mooie startdienst. We zijn allemaal aan de beurt geweest om te zingen, te vertellen en te luisteren. “Kijk eens om je heen” is natuurlijk ook zorgen voor elkaar. Een boodschap waar we helemaal achter staan. We kregen een compliment van ds. Liesbeth Jansen-Gort en van de koster dat iedereen zo goed heeft meegedaan. Dat compliment geven we graag door. Onze dank gaat u naar de dominee voor het op een prettige wijze leiden van deze dienst. De koster bedanken wij natuurlijk voor zijn goede zorgen. De collecte voor Vluchtelingenwerk Nederland heeft het mooie bedrag van 317,07 opgebracht. Dank jullie wel voor jullie ondersteuning van dit belangrijke werk. 

Terug naar het nieuwsoverzicht