De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Groepsfoto's 2016-2017 gemaakt tijdens de wisselmiddag

Op donderdagmiddag  7 juli hebben we onze wisselmiddag gehouden. De jongens en meisjes konden alvast kennismaken met de nieuwe juf of meester. We hebben groepsfoto's gemaakt. Deze staan inmiddels in ons fotoboek. Helaas waren niet alle kinderen aanwezig of omdat ze ziek waren of aan de andere kant van Nederland wonen of omdat ze niet konden komen. Zo hebben we al een beetje een start gemaakt met het nieuwe schooljaar. Kijk in ons fotoboek voor de eerste foto's van 2016-2017.  

Terug naar het nieuwsoverzicht