De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Happen en stappen

Op vrijdagavond 15 september hadden we meer dan 200 deelnemers aan de tropische happen en stappenavond die was georganiseerd door de ouderraad. Een tocht die begon bij de school en vervolgens via een mooie route langs drie haltes leidde, waar heerlijke hapjes klaarstonden. Elke halte had een eigen thema zoals Mediterraans, Mexicaans en Caribisch. Bij de haltes en onderweg was er voldoende gelegenheid om met elkaar kennis te maken en bij te praten over bijvoorbeeld de afgelopen zomervakantie. De school was de eindhalte waar nog veel meer lekkere drankjes en hapjes klaarstonden. De fotowedstrijd waar iedereen aan mee kon doen, werd gewonnen door Roos Mensink. Zij leverde de mooiste tropische vakantiefoto in. De avond was super georganiseerd. Er is heel veel werk verricht door de ouderraad. Onze hartelijke dank daarvoor en ook bedanken we de ouders voor de verzorging van alle hapjes en drankjes. Wat een fantastische avond! In ons fotoboek staat een album foto's en een video klaar. 

Terug naar het nieuwsoverzicht