De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Herfstvakantie

We hebben in zeven weken al heel veel opgestart en soms zelfs al afgerond: sfeerweken, schoolreis, kindgesprekken, kennismakingsgesprekken met de ouders, nieuwe Chromebooks in gebruik genomen, gestart met de nieuwe taal- en spellingmethode STAAL, BSO Marijke, de bibliotheek verhuisd, happen en stappen avond, de startdienst, de staking, het fietscrosstoernooi, scholing, BHV cursus, de buitendagen, de voorleeswedstrijd en de fietscontrole. We hebben een vliegende start gemaakt. Het is daarom fijn voor ons allemaal dat we een week herfstvakantie hebben. We wensen u en jullie allemaal een fijne week toe. Tot maandag 30 oktober dan gaan we weer van start.  

Terug naar het nieuwsoverzicht