De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Het afscheid van groep 8

Na de eindmusical gingen we na de pauze door met het officiële gedeelte van ons afscheid van groep 8.  Juf Mariska, juf Marloes en meester Floris hadden voor elke leerling een gedicht, een getuigschrift en een afscheidsfoto. Verder was er een geweldig mooie "lipdub" film gemaakt door groep 8. Heel mooi waren de drie foto's die van elke leerling getoond werden waarin we konden zien hoe de leerlingen zijn gegroeid in hun Marijkeschooltijd.  Voor elke leerling was er een prachtig afscheidscadeau van de groep: een eigen glossy met verhalen, herinneringen en foto's van elke leerling uit groep 8.  Na afloop was er gelegenheid te kijken naar de film van de activiteiten die er waren tijdens de BBQ, het zwemmen in het Ravijn en de logeerpartij op Camping Noetsele. Gelukkig was er ook nog tijd om na te praten. Het was een gezellige afsluiting van een bijzonder mooie avond. Kijk in ons fotoboek naar de foto's van het tweede deel van deze avond. 

Terug naar het nieuwsoverzicht