De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Het is gelukt!

"Should old acquaintance be forgot", deze avond vergeten we nooit meer. Voor de derde keer op rij is het ons gelukt om de eerste prijs te behalen tijdens de avondvierdaagse van Nijverdal. Het thema "Schotland" is door ongelooflijk veel werk van de ouderraad en ouders prachtig, zeer verzorgd en tot in detail in beeld gebracht. Dit was geen half werk! Wat mooi dat al dit werk is gezien door de jury. 
Wat een geweldige sfeer en wat een feest tijdens en na afloop van de prijsuitreiking. Lieve, lieve mensen allemaal ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme, inspanning en geweldige hulp. Samen staan we ijzersterk!!! In ons fotoboek staan foto's van deze onvergetelijke avond. Let op: op 5 juni hebben we nog een nieuw album geplaatst met nagekomen foto's. 

Terug naar het nieuwsoverzicht