De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Informatie over het schooljaar 2016-2017

Beste bezoekers van onze website, wij zijn klaar voor het nieuwe schooljaar 2016-2017. Onze site is aangepast aan het nieuwe schooljaar. Onze nieuwe schoolgids staat online. Ja, we weten het... 55 bladzijden is best veel om te lezen, maar we willen u graag zo goed mogelijk informeren. Wilt u meer over onze school willen weten, bezoek dan regelmatig deze site of lees de schoolgids, deze is te vinden onder de knop "Onze school". U kunt ook deze link aanklikken.  Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze school: info@marijke-ikt.nl of 0548-615312.

Terug naar het nieuwsoverzicht