De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Inloopmiddag 2 november 2017

Wat is er leuker dan op een herfstige namiddag in november naar school te gaan om samen met je opa, oma, je vader of moeder of iemand uit je familie jouw werk te bekijken? Te vertellen over de nieuwe methode Staal die we voor taal en spelling gebruiken? Te laten zien wat je met rekenen doet of waar jullie mee bezig zijn met aardrijkskunde? Op 2 november mochten we veel ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden verwelkomen bij de inloopmiddag. In ons fotoboek staat een album met foto's van deze middag. 

Terug naar het nieuwsoverzicht