De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Kerstviering in de klas

Op donderdagavond 22 december waren de klassen gehuld in kaarslicht en vierden de kinderen in hun groep het feest van de geboorte van Jezus. Na afloop was er voor jong en oud iets te eten en te drinken. De ouderraad had gezorgd voor ranja, chocolademelk, koffie, glühwein en kerstkransjes. Het was druk en gezellig op het plein. Fijn om elkaar op deze manier te ontmoeten en bij te praten. We kijken terug op mooie kerstvieringen. Kijk in het fotoboek naar de foto's van deze avond. In 2017 staat de kerstwandeling op het programma.

Terug naar het nieuwsoverzicht