De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Kick off LEGO challenge 2017

De LEGO challenge is begonnen en alle basisscholen in onze gemeente doen mee. Op donderdagmidag 26 januari kregen leerlingen en de leerkrachten van de groepen 5 en 6 een uitleg van de wedstrijd. De opdracht is om een machine van LEGO te bouwen die een rol closetpapier kan oprollen. De jongens en meisjes gaan in kleine groepen op hun eigen school in voorrondes aan de slag. De schoolwinnaar wordt uitgenodigd deel te nemen aan de finale op 24 mei 2017 in het pand van Niverplast. Deze challenge wordt mogelijk gemaakt door Heutink, Niverplast, Brndz en onze school. We wensen iedereen heel veel plezier toe met deze challenge. In het fotoboek staan foto's van de Kick off.

Terug naar het nieuwsoverzicht