De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Kleuters bezoeken Eigen Oogst

Eigen Oogst is een jaarlijks terugkerende tentoonstelling voor amateurkunstenaars binnen de gemeente Hellendoorn. In november 2017 vindt de expositie voor de 15e keer plaats van za. 4 november tot en met zo. 26 november.  De leerlingen vonden het echt lastig om een keuze te maken wat zij het mooiste vonden. Dit schilderij hing er ook. Een mooie potloodtekening gemaakt door Sieb Kelder 14 jaar en oud-leerling van onze school. Op onze website hebben we een fotoalbum geplaatst met foto’s van dit bezoek. 

Terug naar het nieuwsoverzicht