De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Koningsspelen

Op donderdag 26 april hielden we op onze school de Koningsspelen. De groepen 5 t/m 8 gingen naar de velden van de Hulzense Boys om daar aan allerlei spelen deel te nemen. De groepen 1 en 2 hadden leuke spelletjes op het plein en de jongens en meisjes van groep 3 en 4 waren sportief aan het spelen op de velden van Reggesteyn. We zijn de dag samen begonnen met het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus. In ons fotoboek staan veel foto's van deze mooie dag. 

Terug naar het nieuwsoverzicht