De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Koningsspelen 2017

In school, op het plein, op de velden van Reggesteyn en op het sportpark Gagelman hebben alle leerlingen meegedaan aan de Koningsspelen. Na eerst de Koningsspelenvlag gehesen te hebben en het Willhelmus te hebben gezongen gingen we aan het ontbijt. Daarna konden de spelen beginnen. De leerlingen van de onderbouw waren om 12 uur klaar. De andere groepen hadden ook een middagprogramma. Om u een indruk te geven van deze dag, hebben wij een album geplaatst in ons fotoboek op deze site. Wij danken alle ouders en verzorgers die ons deze dag hebben geholpen. Fijn dat jullie er waren. Ook de bezoekers danken we voor hun belangstelling.

Terug naar het nieuwsoverzicht