De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Kunst

Van 31 oktober tot en met 15 november staat Kunst centraal in onze school. Op de foto hiernaast ziet u de schilderes Lidwien Rouweler schilderles geven aan groep 8. Er wordt in de klassen gewerkt over Cobra, Van Gogh, Kandinsky, beeldende kunst en nog veel meer kunststromingen en uitingen . Kunst en cultuur zal de komende twee jaar een prominente plaats krijgen in de professionalisering van ons team. Onze school doet mee aan het project "De kunst van Expressie". Kunst stimuleert onze hersenen en daarom zijn we ook zeer benieuwd naar de lezing die de wetenschapper Mark Mieras ons komende maandagavond 7 november gaat geven. Zie ook zijn website door op deze link te klikken. 

Terug naar het nieuwsoverzicht