De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Lego Education Studio

Het is voor het eerst dat we enkele foto's van onze Lego Education Studio online plaatsen. We zijn ontzettend blij met dit prachtige lokaal. In 2020 wordt Wetenschap en Techniek een verplicht vak op de basisschool. Wij nemen alvast een voorschot. De doorgaande lijn in onze school is door LEGO ontwikkeld: Duplo, WeDo, Construct en Mindstorms. De officiële opening van de studio vindt later dit jaar plaats. Alle leerlingen van groep 8 geconcentreerd aan het werk, twee vaders die helpen, meester Floris die enthousiast bijspringt, zorgen voor foto's als deze:  samenwerken, bouwen, programmeren, uitproberen, testen. Wat gaaf en wat een feest!! Beste Remco en Erwout, bedankt voor jullie hulp. Wordt zeer gewaardeerd! De lessen in de LEGO Education Studio gaan we na de herfstvakantie verder uitrollen. Kijk in ons fotoboek voor de allereerste foto's.

Terug naar het nieuwsoverzicht