De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Meesters- en juffendag

Vrijdag 18 mei stond de hele dag in het teken van de meesters- en juffendag. Iedereen kwam verkleed op school en de gehele dag werd in groepen meegedaan aan sport en spelletjes. We bedanken de moeders die ons in de ochtend hebben geholpen heel hartelijk voor hun geweldige hulp. 's Middag mochten de jongens- en meisjes zich wagen aan een familiespelletjes. Heel veel foto's hebben we geplaatst in een fotoalbum Kijk in ons fotoboek naar de foto's van deze mooie dag. 

Terug naar het nieuwsoverzicht