De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Motoragenten in de onderbouw

Dankzij de medewerking van de verkeersouders hadden de leerlingen van de drie kleutergroepen een prachtige morgen. Op dinsdag 27 juni reden twee motoragenten het schoolplein op om een mooie verkeersles te geven waarbij veel aandacht werd gegeven aan het veilig oversteken. Wat is dan nog mooier om zelf op de foto gezet te worden op die stoere motor. Kijk in ons fotoboek voor die mooie foto's. We bedanken de verkeersouders en de agenten voor hun hulp en inzet.

Terug naar het nieuwsoverzicht