De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Museum Marijke

Een bezoek aan een museum moet een mens verrassen. Wat krijg ik te zien? Foto's, beelden, schilderijen, moderne of klassieke kunst?  Op dinsdagavond 15 november hebben heel veel bezoekers aan Museum Marijke zich laten verrassen door de kunst die door onze leerlingen is gemaakt. Vele kunststromingen kwamen voorbij, veel was origineel of kreeg een geheel eigen invulling. We zijn trots op wat er te zien was, trots op het plezier waarmee is gewerkt en blij met de hartverwarmende belangstelling van de bezoekers. Dank voor uw komst. Kijk nog eens in ons fotoboek om de details te zien waar dinsdagavond geen tijd voor was. Veel plezier met uw tweede bezoek aan Museum Marijke.

Terug naar het nieuwsoverzicht