De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Muziek maken is leuk

Op dinsdagmiddag 4 oktober hadden we deel twee van het programma "Kennismaken met muziek". Wat is het toch leuk om op een instrument te kunnen spelen. Dankzij de medewerking van Advendo konden onze leerlingen kennismaken met verschillende muziekinstrumenten zoals de trompet, de dwarsfluit, de klarinet. Het slagwerk was soms oorverdovend. Wie weet is deze middag het zetje in de rug om muziekles te volgen? In ieder geval is er inmiddels een blokfluitgroep met 9 leerlingen op onze school gestart. In ons fotoboek staan foto's van deze middag. We danken de mensen van Advendo voor hun enthousiaste medewerking. 

Terug naar het nieuwsoverzicht