De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Onze nieuwsbrief is vernieuwd

In de eerste week van het nieuwe schooljaar hebben we op vrijdag onze eerste nieuwsbrief "nieuwe stijl" verstuurd. Maakten we tot voor kort onze nieuwsbrief met Microsoft Word, nu gebruiken we Adobe Spark. We zijn blij met het resultaat. Onze nieuwsbrief wordt elke vrijdag naar onze lezers gestuurd. Wilt u ook De Schoolweetjes ontvangen? Aanmelden kan via onze website onder de knop "Nieuwsbrief". Schoolweetjes 1 is daar ook te vinden, zo kunt u het resultaat van deze verandering bekijken. We hopen u als lezer te mogen begroeten. Wilt u in de toekomst de brief niet meer ontvangen dan kunt zich heel eenvoudig afmelden via de mailing die elke vrijdag wordt verzonden. 

Terug naar het nieuwsoverzicht