De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Open Huis op vrijdag 19 januari 2018

Op vrijdag 19 januari 2018 houden we ons jaarlijkse open huis voor nieuwe ouders die willen kennismaken met de Prinses Marijkeschool. U bent van 8 tot 8 uur welkom voor een rondleiding door de school, kennis te maken met onze teamleden en informatie over ons onderwijs te krijgen. Kijk voor een allereerste kennismaking eens op deze site. U krijgt vast een indruk door onze wekelijkse nieuwsbrief "De Schoolweetjes" te lezen, neem eens een kijkje in ons fotoboek of lees de online schoolgids. We hopen u die dag te mogen begroeten. Het is ook altijd mogelijk om op een ander moment bij ons op school te komen. Bel gerust, we laten u graag onze school zien. Ons telefoonnummer is 0548-615312. Tot ziens!!

Terug naar het nieuwsoverzicht