De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Open Huis voor nieuwe ouders

Beste ouders van leerlingen die in de komende jaar of komend schooljaar vier worden. U heeft ongetwijfeld een bericht ontvangen van de gemeente Hellendoorn om uw zoon of dochter aan te melden op een basisschool. Onze school houdt op vrijdag 20 januari een open huis van 8 tot 8 uur. U bent de gehele dag welkom om kennis te maken met onze school. We vertellen u graag over ons onderwijs en we nodigen u uit om de sfeer van onze school te proeven. We laten u graag onze nieuwe LEGO studio zien en we vertellen u over onze buitendagen. Mooie activiteiten in ons lesaanbod. Kom gerust bij ons op bezoek. Een afspraak maken is niet nodig. Komt u deze dag niet uit, bel dan even 0548-615312. We heten u en uw kinderen hartelijk welkom. Wilt u nu al sfeer proeven? Bekijk onze website, de foto's in ons fotoboek of lees onze nieuwsbrief. Deze verschijnt elke vrijdag maar staat ook online.

Terug naar het nieuwsoverzicht