De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Paasmaaltijd

In alle groepen hebben we op Witte Donderdag het Paasverhaal gehoord. Het verhaal van de opstanding van Jezus. We hebben het verhaal gehoord en liederen gezongen. Een mooi moment in het schooljaar. Onze dank gaat uit naar de ouderraad en klassenmoeders die ons geholpen hebben met de verzorging van de paasmaaltijd. Heerlijke matzes, croissantjes, kaas, eieren, brood, melk, jam en nog veel meer om samen heerlijk te eten. In ons fotoboek staan enkele foto’s om een indruk te geven van deze maaltijd. 

Terug naar het nieuwsoverzicht