De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Pannenkoeken eten op onze laatste schooldag

Het is toch echt bijzonder dat we met een simpele oproep aan de ouders genoeg pannenkoeken hebben om op de laatste schooldag alle kinderen te trakteren op meerdere pannenkoeken. Niemand hoeft op te geven hoeveel er gebakken wordt en we komen toch precies uit. Alle ouders en verzorgers willen we van harte bedanken voor het bakken en serveren van heerlijke pannenkoeken. Als elk jaar was het ook nu weer prachtig weer. In de schaduw van de bomen bleeft iedereen gezellig met elkaar praten om daarna het jaar af te tellen. In ons fotoboek staan foto's van deze traditionele afsluiting van het schooljaar. Je realiseert je dat er alweer een schooljaar voorbij is.

Terug naar het nieuwsoverzicht