De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Rijd langzaam

Deze week ontvingen we een bericht van een moeder die zich zorgen maakt over de verkeersveiligheid van de leerlingen. Het valt haar op dat er veel te hard wordt gereden in de Keizersweg terwijl dat een deel van onze schoolroute is. De snelheid hoort daar maximaal dertig kilometer per uur te zijn.  En dat is soms al te hard. Op regenachtige dagen is het rond de schooltijden erg druk in de straat en wordt er stevig door gereden. Iedereen heeft haast zo lijkt het. Kinderen worden haast van de fiets gereden. Dit kan natuurlijk echt niet. Met elkaar hebben de verantwoordelijkheid om ons aan de regels te houden en zorg te dragen voor de veiligheid van de kinderen.  Daarom onze dringende oproep: Denk aan de veiligheid van onze kinderen: rijd langzaam. 

Terug naar het nieuwsoverzicht