De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Schoolfruit

Ook dit jaar doen we weer mee aan de actie Schoolfruit. Onze leverancier is deze keer “Vitamine & Zo”. Vitamine & Zo levert voor iedere leerling wekelijks drie porties vers en gevarieerd fruit en/of groente. Zij schrijven: “Ons fruit en onze groente zijn supervers en waar mogelijk afkomstig van Nederlandse bodem. Op maandag leveren onze telers, waarna wij de producten keuren op smaak, uiterlijk en gewicht. Op dinsdag leveren wij tussen 07.30 uur en 16.00 uur het fruit en de groenten af op de scholen”. Komende dinsdag hopen we ons eerste levering te ontvangen. Op het menu staan deze week een banaan, waspeen en een appel. 

Terug naar het nieuwsoverzicht