De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Schoolontbijt

Vrijdag 10 november. Vanochtend hebben alle leerlingen samen gezellig ontbeten in het kader van het Nationaal Schoolontbijt. Wij danken de Supercoop voor de levering van heerlijke broodjes, beleg, mandarijnen, melk, komkommers etc. Het is altijd fijn om samen te eten. De foto hiernaast geeft een mooie indruk van een zeer geslaagd ontbijt. De klassenmoeders die in enkele groepen hielpen, bedanken we hartelijk voor hun inzet. In ons fotoboek staan nog enkele foto's meer.

Terug naar het nieuwsoverzicht