De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Schoolreis instroomgroepen, 1 en 2 naar de Flierefluiter in Raalte

Vandaag, donderdag 19 mei zijn de leerlingen van de instroomgroepen, 1 en 2 op schoolreis geweest naar de Flierefluiter in Raalte. Onder ideale weersomstandigheden hebben de leerlingen zich uitstekend vermaakt. Het plezier en de verwondering spatten van de foto's af die gemaakt zijn. Kijk snel in ons fotoboek om deze schoolreis mee te beleven. Onze dank gaat uit naar de ouders die vandaag met auto's hebben gereden en mee hebben geholpen met de begeleiding van onze leerlingen. We kijken terug op een mooie schoolreis. 

Terug naar het nieuwsoverzicht