De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Schoolvoetbal derde avond 13 april 2016

Drie woensdagavonden hebben we kunnen genieten van spannende wedstrijden tijdens het Schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Hellendoorn. Op verschillende velden in onze gemeente werden de wedstrijden gespeeld. Deze woensdag werden de finalewedstrijden gespeeld in Hulsen. De Prinses Marijkeschool was met twee teams goed vertegenwoordigd in deze eindronde. Helaas verloren we beide eerste wedstrijden en kwamen we niet verder naar de finales.  Alle mensen die hebben meegeholpen willen we hartelijk bedanken voor hun begeleiding van onze teams. In onze nieuwsbrief staat een uitgebreid verslag van deze laatste avond. Bij dit dankwoord sluiten we ons van harte aan.  Nieuwe foto's van de derde avond staan in ons fotoboek. 

Terug naar het nieuwsoverzicht