De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Schoolvoetbal eerste ronde was succesvol

Nat en koud was het woensdagavond tijdens de eerste ronde van het schoolvoetbaltoernooi. De wedstrijden voor het meidenteam van groep 7 werden afgelast. Het jongensteam van groep 7 verloor de eerste wedstrijd met 0-5. De tweede werd met  2-0 gewonnen. De jongens van groep 8 wonnen de eerste wedstrijd met 3-0 en de tweede zelfs met 7-0. De meiden  van groep 8 wonnen alle drie wedstrijden,  twee keer met 3-1 en één keer met 5-0.  We houden u op de hoogte van het vervolg van dit toernooi. 

Terug naar het nieuwsoverzicht