De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Sfeerweken

Elk nieuw schooljaar beginnen we met onze sfeerweken. In die weken besteden we tijd en aandacht aan de vorming van de groep. We hebben extra activiteiten in de groep zodat de kinderen elkaar beter leren kennen. De schoolreis naar het Avonturenpark is daar een voorbeeld van. Deze weken houden alle teamleden ook gesprekken van een kwartier met alle kinderen van hun groep onder schooltijd. De groepen worden dan overgenomen door juf Judith en Mariska. Zo hebben we tijd voor een goed gesprek om elkaar te leren kennen en de verwachtingen van elkaar te horen. 

Terug naar het nieuwsoverzicht